Efter sommerferien tiltræder Annemette Lehmann Bøgh som byggechef i Domea.dk’s landscenter i Vejle. Foto: Demea.dk

Chefrokade i Domea.dk

Efter sommerferien tiltræder Annemette Lehmann Bøgh som byggechef i Domea.dk’s landscenter i Vejle. Her skal hun varetage den daglige ledelse af byggeafdelingens medarbejdere i Vejle og får desuden ansvar for projektledelse og -udvikling af en række byggeprojekter på Fyn og i Jylland.

Det oplyser Domea.dk, som er en af Danmarks største almene bygge- og boligadministrationer.

Annemette Lehmann Bøgh er 50 år og tiltræder stillingen den 10. august. Hun kommer med en solid erfaring fra den almene branche, hvor hun blandt andet har været forretningsfører i Boligkontoret Danmark og KAB. Hun har en kandidat i forvaltning og administration fra Aalborg Universitet og har studeret offentlig ledelse på CBS.

I Domea.dk bliver Annemette Lehmann Bøgh en del af en byggeafdeling med 40 medarbejdere fordelt på kontorer i Vejle og Høje-Taastrup. Afdelingens byggeprojekter omfatter blandt andet renovering og nybyggeri.

– Det er en både stor og meningsfuld opgave at hjælpe boligorganisationerne med deres bygge- og renoveringsopgaver. Processen fra den gode idé opstår til det færdige byggeri står klar til beboerne, rummer så mange delopgaver og interessenter, der skal koordineres og tages hensyn til, at det i sig selv er en spændende udfordring. Dertil kommer, at vi jo bygger gode og trygge hjem til en hel masse mennesker – og hvad kan næsten være vigtigere, siger Annemette Lehmann Bøgh.

En af de opgaver, som kommer til at fylde meget for den kommende byggechef, bliver at være med til at drive den strategiske udvikling af byggeafdelingen, oplyser Charlotte Nørbak, der er direktør for Byggeri og Byudvikling i Domea.dk.

Annemette Lehmann Bøgh overtager posten som byggechef i Domea.dk efter Steen Grønholm Thomsen, der bliver projektudviklingschef, oplyser Domea.dk til Estate Media.

Læs alle navnenyheder her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder