Sådan kommer de første 440 bæredygtige feriehuse i Nordborg Resort til at se ud. Illustration: Viva Arkitekter

Byggefirma skal levere 440 feriehuse til Nordborg Resort

Det bliver byggefirmaet Danhaus fra Esbjerg, der skal levere de 440 feriehuse til Nordborg Resort, oplyser totalentreprenør Hoffmann i forbindelse med det sønderjyske milliardprojekt på Als.

– Vi har afsøgt markedet grundigt – både i ind- og udland – for at finde den helt rigtige leverandør af husene. Vi har valgt Danhaus, fordi virksomheden kan ’levere på hele skalaen’, siger regionsdirektør Steffen Hansen, Hoffmann.

Der er tale om 440 præfabrikerede træhuse med fokus på lavt energiforbrug og bæredygtige materialer.

Bag det kommende ferieresort, hvor første etape består af 440 feriehuse, water park og overdækket bycenter, står Bitten & Mads Clausens Fond, som står bag Danfoss, og Linak – den anden af de store industrivirksomheder fra Als.

Bitten & Mads Clausens Fond og Linak Holding investerer i alt 1,3 milliard kr. i ferieresortet.

1. etape, som har en anlægsinvestering på 1,376 milliard kr. for blandt andet de 440 feriehuse på samlet 34.000 kvm, en 7.200 kvm stor indendørs Water Park og et 7.500 kvm stort overdækket bycenter, åbner efter planen i 2. kvartal 2024.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder