Kabelbyen i Middelfart. Illustration: Rasmusrasmus

Velhaver vil investere en halv milliard kr. i nyt bydelsprojekt

Den lokale erhvervsmand Torben Østergaard-Nielsen vil investere en halv milliard kr. i bolig- og erhvervsbyggeri i Middelfart. Opkøbet drejer sig om den første og mest attraktive del af Middelfart Trafikhavn.

Det oplyser Fyens Stiftstidende.

Planen er at udvikle de godt 10.000 kvm ud til Lillebælt – lige ved siden af Torben Østergaard-Nielsens eget hovedsæde – til et nyt område, som får navnet Kabelbyen, hvilket refererer til det gamle Nordisk Kabel og Tråd, NKT, i dag ITW, ved siden af.

Arealet skal bebygges med 12.500 etagemeter fordelt på tre kontortårne med plads til i alt 750 arbejdspladser og 25 udsigtsboliger.

– Jeg har siden 1990’erne været i uformel dialog med både havnens ejere og byens borgmestre gennem årene og fortalt dem om min interesse for arealet, derfor er jeg også glad for, at det nu er lykkedes at overtage det, siger Torben Østergaard-Nielsen til Fyens Stiftstidende.

Han flytter de medarbejdere, der i dag sidder i lejede lokaler rundt om i byen, til Kabelbyen.

På Berlingskes liste over Danmarks 100 rigeste i 2020 var familien Østergaard-Nielsen med Selfinvest god for 22,2 milliarder kr.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder