Det godt 45.000 kvm store grundstykke på hjørnet af Hveen Boulevard og Helgeshøj Allé i Høje-Taastrup – i daglig tale ’Vindmøllegrunden’

Udvikler køber 45.000 kvm stor grund af Ikea

Udviklings- og ejendomsselskabet Hesø Group, som fokuserer på udvikling og byggeri af erhvervsejendomme i Danmarks største byer, har indgået købsaftale med Ikea om et godt 45.000 kvm stort grundstykke på hjørnet af Hveen Boulevard og Helgeshøj Allé i Høje-Taastrup – i daglig tale ’Vindmøllegrunden’.

Igennem årene har flere aktører uden held forsøgt at udvikle grunden. 31. marts overtog Hesø Group grunden, oplyser Henrik Munk Thomsen, direktør i Hesø Group i Ebeltoft.

I forbindelse med købet af grunden og den fremtidige udvikling har Hesø Group indgået en aftale med Plantorama og videresolgt jord til, at der kan opføres et 15.000 kvm stort Plantorama, som ifølge ejer af plantecenterkæden, Peter Vang Christensen, bliver kædens butik nummer 14 og samtidig bliver Danmark største Plantorama.

Derudover har Hesø Group indgået lejekontrakter med en detailbutik og to fastfoodrestauranter samt er i dialog med en koncern omkring etablering.

– Vi er allerede i tæt dialog med Høje-Taastrup Kommune omkring den kommende byggemodning og opførsel på grunden, siger Henrik Munk Thomsen, der forventer, at det fysiske arbejde på grunden starter efter sommerferien.

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder