Adm. direktør, partner og stifter Thomas W. Færch. Foto: Gefion Group

Gefion-ejede Victoria Properties forventer endnu større underskud

Victoria Properties, som har udviklingsselskabet Gefion Group som majoritetsejer med en ejerandel på over 80 procent, nedjusterer forventningerne til 2020.

Konkret forventer ledelsen anført af adm. direktør Thomas W. Færch og bestyrelsesformand Nina Simone Valeska Grunow-Jensen nu et underskud i størrelsesordenen 2,5 til 2,8 millioner kr. før skat.

– For året 2020 forventes fortsat et negativt resultatbidrag fra Selskabets investeringsejendomme. Selskabets forventer vækst via indkøb af investeringsejendomme i 2021, oplyser den nye ledelse i en fondsbørsmeddelelse.

Det sker i forbindelse med, at Victoria Properties er kommet ud af 1.-3. kvartal 2020 med en omsætning på 0,9 million kr.  og et resultat før skat på -2,2 millioner kr.

Victoria Properties A/S’ var per 30. september på 8,6 millioner kr.

Ny adm. direktør og formand
Det var samme dag som Victoria Properties, der investerer i driftsejendomme, herunder primært opkøb, administration og drift af erhvervs- og boligejendomme i Danmark, meddelte at daværende adm. direktør i Rasmus Bundgaard stoppede med øjeblikkelig virkning som adm. direktør i ejendomsselskabet ’for at prioritere andre opgaver’.

I samme omgang udnævnte bestyrelsen i Victoria Properties Thomas W. Færch, daværende bestyrelsesformand i Victoria Properties, som ny adm. direktør. Rokaden førte desuden til, at daværende bestyrelsesmedlem Nina Simone Valeska Grunow-Jensen blev udnævnt til bestyrelsesformand. Hun er til daglig transaktionschef i pensionsselskabet P+.

Læs mere i Direktør for Gefion-ejede Victoria Properties stopper – Thomas W. Færch tager over

Victoria Properties var oprindeligt et selskab for velhavende investorer, der investerede i tyske ejendomme, men finanskrisen gav massiv modvind. Det betød, at selskabet i flere år var en tom skal, men i oktober 2017 lykkedes det at få tilført 14 millioner kr. via en emission.

Victoria Properties A/S med adresse i København K er børsnoteret på Nasdaq København.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder