Jesper S. Hjorth. Foto: Presse

Ny direktør for aarhusiansk entreprenør

Den aarhusianske entreprenørvirksomhed Cj Group, der med fokus på hoved- og totalentrepriser har en aktuel ordrebeholdning på over 250 millioner kr., ansætter som led i generationsskifte og ny strategi Jesper S. Hjorth som ny adm. direktør.

Jesper S. Hjorth kommer fra en stilling som regionsdirektør i entreprenørvirksomheden JFP med hovedsæde i Herning og overtager topposten i Cj Group efter Knud Erik Kjær.

– Vi har som led i udvikling af selskabets strategi gennem det sidste halve års tid gennemført et generationsskifte, og vi er stolte over med ansættelse af Jesper S. Hjorth nu at kunne sætte endnu en milepæl i udviklingen af selskabet, siger Cj Groups bestyrelsesformand, Lars M. Clausen.

En ansættelse, der ifølge bestyrelsesformanden udgør ’det naturlige næste skridt i firmaets udvikling efter fem års stabilitet’.

– Med afsæt i de seneste års konsolidering baseret på en stramt styret vækst med stabil omsætning og tilfredsstillende driftsresultater, også under coronakrisen, står vi stærkt rustet til fremtiden.

I gang med BIG-projekt
Selv siger hovedpersonen, Jesper S. Hjorth, der er uddannet på Aarhus Teknikum som diplomingeniør med speciale i konstruktioner:

– Det er efter en årrække som del af ledelsen i en stor organisation et ønskejob. Det matcher på alle måder mine mål og ønsker for næste step i karrieren.

– I første omgang handler det for mig om at lære virksomheden og medarbejderne at kende, så vi sammen kan videreføre den igangværende udvikling og selskabets grundlæggende dna som værdiskabende entreprenør, siger den nye adm. direktør, der tiltræder 20. oktober.

Cj Group er blandt andet som totalentreprenør aktuel med byggeriet af Sneglehusene på 9.500 kvm – et boligbyggeri med 93 boliger, der er udviklet i samarbejde med BIG og opføres for Tækker Group i den nye bydel Nye ved Aarhus.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder