Rasmus Kierkegaard. Foto: Presse

Arkitektfirma finder ny direktør i Schmidt Hammer Lassen

5. oktober er Rasmus Kierkegaard tiltrådt som ny direktør for Rubow Arkitekter i Aarhus.

Rasmus Kierkegaard er uddannet arkitekt fra Arkitektskolen Aarhus og kommer fra en mangeårig stilling som partner og leder i Schmidt Hammer Lassen Architects, hvor han har haft ledende roller på SHL’s kontorer i både København og Aarhus med fokus på udvikling af projekter og arkitektkonkurrencer.

I en kommentar til ansættelsen af Rasmus Kierkegaard som ny direktør for Rubow Arkitekter i Aarhus siger Lars Bo Lindblad, direktør og partner i Rubow Arkitekter A/S:

– Rasmus Kierkegaard er en særdeles stærk profil både fagligt, menneskeligt og ledelsesmæssigt, og vi glæder os meget til at få ham med på holdet. Rasmus skal sammen med vores øvrige ledelse være med til at videreudvikle Rubow Arkitekters gode position og opgaver i det jyske samt i Danmark generelt.

Rasmus Kierkegaard afløser Lars Lisby, som efter deltagelsen i etableringen af Rubow Arkitekter i Aarhus har valgt at søge nye udfordringer, oplyser Lars Bo Lindblad.

Læs også Schmidt Hammer Lassen i stor nedtur – underskud på 40 millioner kr.

Læs også 2020 bliver også et svært år for SHL – forventer yderligere toplinjefald

Læs også:





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder