Cityhubs hotel kommer til at ligge i tidligere madmarked Westmarket på Vesterbrogade på Vesterbro. Illustration: Cityhub
Cityhub kommer til at ligge i det tidligere madmarked Westmarket på Vesterbrogade på Vesterbro. Illustration: Werk

Nrep sætter dato på åbning af nyt hollandsk hotelkoncept i Danmark

8. oktober åbner det hollandske hotelkoncept Cityhub, som er skabt for at udfylde kløften mellem hoteller og vandrerhjem, i Danmark.

Det sker, hvor madmarkedet Westmarket lå på Vesterbrogade på Vesterbro i København, indtil den nordiske ejendomsudvikler og -investor Nrep købte ejendommen i 2018 efter Westmarkets kuldsejling.

Cityhub Copenhagen består af i alt 2.750 kvm med 215 sovekupeer i den tidligere detail- og streetfoodarkade, der er konverteret i et samarbejde mellem Nrep og det københavnske designstudie Spacon & X og arkitektvirksomheden Werk.

– Den mørke, dybde kunne ikke fungere for detailhandel og streetfood, men vi forstod, at den ville være ideel til CityHubs idé med de såkaldte hubs eller kupeer samt et loungeareal og forskellige fællesfaciliteter, siger investeringschef Toke Clausen, Nrep.

Da Nrep offentliggjorde Cityhub-aftalen i oktober 2019, var planen, at hotelkonceptet skulle åbne i sommeren 2020.

Læs mere i Nrep får hollandsk hotelkoncept ind i det tidligere Westmarket

Første åbning uden for hjemlandet
Cityhub-hotelkæden, der åbnede første gang i Amsterdam i 2015 og siden i 2018 i Rotterdam, planlægger at ekspandere til i første omgang 10 europæiske storbyer med København som første by på listen.

– København er anerkendt som en af de sikreste, sundeste og gladeste byer og var derfor oplagt som vores første destination uden for Holland, siger medstiftet Pieter van Tilburg, Cityhub.

I efteråret 2018 købte Nrep selskabet Westmarket A/S, som ejer ejendommen Vesterbrogade 97B, ST. TV. og erhvervsandel nr. 95D i Andelsboligforeningen Vesterbrogade 93-95.

Læs også Nrep efter køb af Westmarket: Vi har været i dialog med sælger siden foråret

Læs også Nrep køber Westmarket-ejendom og konverterer til hotel

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder