Tine Kaspersen. Foto: Presse

BIG-direktør ny direktør for advokatfirma

Tine Kaspersen, der de seneste fire år ud af samlet otte år i arkitektvirksomheden BIG – Bjarke Ingels Group har været COO, bliver direktør for advokatfirmaet Horten med omkring 350 medarbejdere.

Det sker, når 39-årige Tine Kaspersen overtager direktørstolen efter Kjeld Rask, der er fratrådt.

Om valget af Tine Kaspersen som ny direktør siger bestyrelsesformand Mikkel Primdal Kæregaard, Horten:

– Når man ser på Tines stærke profil, så er der et rigtig godt match til stillingen som direktør hos Horten. Hos BIG har hun bevist sin styrke som en del af ledelsen i en innovativ partnerdrevet virksomhed i vækst, og hun kommer derfor med både erfaring og kompetencer og ikke mindst en nytænkende tilgang til det at drive partnerejede virksomheder, som vi allerede arbejder ud fra, og som vi ønsker at styrke yderligere.

Tine Kaspersen kom til BIG fra Mærsk Line.

Stigende overskud
Horten med hovedkontor i Hellerup har de seneste to år udvidet med kontorer i Aarhus og Herning.

Selv siger hovedersonen, Tine Kaspersen, der tiltræder den 3. august:

– Det er med stolthed, at jeg har takket ja til stillingen som direktør i Horten. Horten er en solid, veldrevet og moderne virksomhed, som er midt i en spændende strategisk udvikling. Jeg ser et fantastisk potentiale, som jeg glæder mig til at bidrage til at forløse yderligere.

I 2019 opnåede Horten Advokatpartnerselskab en omsætning på 426 millioner kr. mod 378 millioner kr. året før, svarende til en vækst på 13 procent. Samtidig landede årets resultat på 23 millioner kr. mod 15 millioner kr. i 2018.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder