Adm. direktør Per W. Hallgren, Jeudan. Foto: Jeudan

Jeudan-regnskab bærer præg af Corona

Danmarks største børsnoterede ejendoms- og servicevirksomhed har netop fremlagt regnskab for 1. kvartal 2020. Det viser, at Jeudans omsætning faldt med 2 procent til 366 millioner kr. i forhold til 1. kvartal 2019.

Både bruttoresultatet på 228 millioner kr. og driftsresultatet på 196 millioner kr. er på niveau med sidste år.

Omvendt stiger resultatet før kurs- og værdireguleringer med 5 procent til 172 millioner kr.

– Vi aflægger i dag regnskab for de første tre måneder med et tilfredsstillende resultat, der dog også bærer præg af Covid-19-situationen. De første to måneder af 2020 viste god udvikling med en stor kundeaktivitet. I slutningen af kvartalet satte Covid-19 ind med en relativ hård opbremsning i aktivitetsniveauet, siger adm. direktør Per W. Hallgren, Jeudan.

Alt i alt viser resultat før skat et underskud på 26 millioner kr. mod et underskud på 283 millioner kr. i 1. kvartal 2019. Fremgangen skyldes mindre negative kursreguleringer på selskabets gældsforpligtelser.

– Aktivitetsniveauet i Projekt & Service har været lavere end ventet, hvilket blandt andet kan henføres til Covid-19-påvirkninger i marts, hvor bemandingen på flere større byggepladser har måtte skaleres ned.

Omsætningen i 1. kvartal var 126 millioner kr., svarende til niveauet for samme periode sidste år.

– Trods den vanskelige periode har vi etableret en del nye kundeforhold. Vi kan nu i disse dage konstatere, i takt med at samfundet åbnes igen, at aktivitetsniveauet er stigende blandt andet med et stigende antal henvendelser fra virksomheder, der søger nye omgivelser, fleksible kontraktforhold og en ny stabil udlejer. Det er tilfredsstillende, at der nu er truffet beslutning om en gradvis åbning af samfundet, som er helt afgørende for at vores kunder på ny får mulighed for at drive deres virksomhed og dermed eliminere en del af usikkerheden, siger Per W. Hallgren.

På grund af de store usikkerheder og endnu ukendte konsekvenser af coronaviruskrisen har ledelsen i Jeudan besluttet ikke at offentliggøre resultatforventninger til 2020.

Læs om Jeudans 2019-regnskab i Jeudans toplinje stagnerer – indtjeningen stiger markant

Seneste regnskab – Jeudan

Kilde og grafik: Jeudan A/S’ regnskab for 1. kvartal 2020




Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder