Adm. direktør Bente Andersen, Mangor & Nagel. Foto: Mangor & Nagel

Arkitektfirma scorer hattrick: Det er historisk for os

Det er tilfreds hos arkitektfirmaet Mangor & Nagel, efter arkitektfirmaet har fået tildelt sin tredje rammeaftale i streg med boligorganisationerne i KAB-fællesskabet.

I slutningen af 2019 og starten af 2020 var det rammeaftaler for henholdsvis nybyg og større renoveringer, denne gang er der tale om mindre renoveringsprojekter.

– Jeg behøver næppe understrege, hvor stolte og glade vi er. Det her er historisk for Mangor & Nagel, siger segmentchef for det almene Lars Vind, Mangor & Nagel.

Mangor & Nagel er stiftet af arkitekterne Poul Mangor og Børge Nagel i 1948 i Frederikssund og er siden vokset til at have cirka 90 medarbejdere i tre forskellige afdelinger – Frederikssund, København og Roskilde samt landskabsafdelingen plan+landskab.

Mangor & Nagel kommer i øvrigt ud af 2019 med tilbagegang over hele linjen. Blandt andet dykker omsætningen fra 2018 til 2019 med 10 procent, mens resultat før skat næsten bliver halveret med 46 procent til 3,0 millioner kr.

 

Seneste årsregnskaber – Mangor & Nagel

Kilde og tabel: Mangor & Nagel A/S’ årsrapport 2019




Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder