Adm. direktør Michael Bruhn, PFA Ejendomme. Foto: PFA

Hjemmekontoret: Det kan blive problematisk

Ejendomsbranchen er stadig på arbejde, og hjulene skal holdes i gang. Estate Media sender podcast hver dag i lukkeperioden, hvor du kan høre, hvordan en af dem, der normalt passer arbejdet i ejendomsbranchen via masser af møder og netværk, klarer at holde hjulene i gang fra hjemmekontoret.

I dag med Michael Bruhn, som siden 2013 har været ansvarlig for ejendomsinvesteringerne i Danmarks største kommercielle pensionsselskab, PFA. Han fortæller blandt andet, hvad han ser af problemer i horisonten, hvis Corona-krisen er noget, vi skal regne i måneder frem for uger.

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder