Jes Rovsing, dansk landechef i Brunswick Real Estate. Foto: Brunswick

Brunswick Real Estate går ind på dansk marked med Jes Rovsing i spidsen

Jes Rovsing, der indtil for få dage siden var transaktionsansvarlig for den skotske kapitalforvalter Aberdeen Standard Investments’ danske afdeling, skifter til en stilling som landechef i Danmark for det svenske investerings- og forvaltningsselskab Brunswick Real Estate, som for alvor går ind på det danske marked.

Det sker med åbning af kontor i København for primært at fokusere på centrale kontorer i hovedstaden i partnerskab med en ny international investor.

Brunswick Real Estate investerer i den nordiske region og forvalter aktiver for over 2 milliarder euro – over 15 milliarder kr.

Hidtil har Brunswick Real Estate fokuseret på markederne i Sverige og Finland gennem oprettelse af ejendomsselskaberne Regio og Kielo. Men nu rykker Brunswick Real Estate ind i Danmark som led i en ekspansionsstrategi.

Derfor skifter Jes Rovsing
Jes Rovsing har en omfattende viden om det danske ejendomsmarked og en alsidig baggrund inden for ejendomsbranchen.

– Jeg ser frem til at blive en del af Brunswick Real Estate og tage en ledende rolle i etableringen af forretningen i Danmark. Brunswicks forretningsmodel, langsigtede strategi og kerneværdier passer godt til mit værdisæt og måde at arbejde på. Jeg ser frem til at vækste Brunswick Real Estate i Denmark sammen med vores investorer, siger Jes Rovsing.

Han har omkring 20 års erfaring fra ejendomsbranchen – senest som nævnt transaktionsansvarlig for Aberdeen Standard Investments’ danske afdeling og før det salgsdirektør i Freja Ejendomme, hvor han fra 2010 til 2017 var ansvarlig for salg af ejendomme.

Om ansættelsen af Jes Rovsing siger partner i Brunswick Real Estate Patrik Andersson:

– Vi har bevist vores værd og opbygget betydelige ejendomsporteføljer med vores forretningsmodel best-in-class inden for kapitalforvaltning med ægte lederskab inden for bæredygtighed, der skaber merværdi udover de økonomiske resultater. Danmark er et naturligt næste skridt i vores ekspansion, og markedet byder på mange interessante muligheder, ikke mindst det københavnske kontormarked. Vi er meget glade for at have Jes Rovsing med ombord og er overbeviste om, at vi har fundet den perfekte kapitalpartner til at få succes.

Jes Rovsing tiltræder 1. februar som den første ansatte i Brunswick Real Estates danske kontor i Østergade 4 i København K.

Læs også:





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder