Kontorejendommen på Trianglen 24 nord for Kolding. Foto: EDC Erhverv Poul Erik Bech

Nyt ejendomsselskab køber 4.350 kvm stort kontordomicil ved Kolding

Ejerne af herretøjsmærket Solid har solgt deres 4.350 kvm store kontordomicil ved Kolding for 21,2 millioner kr. Det sker til det nyoprettede ejendomsselskab T-24, der nu er på udkig efter nye lejere til ejendommen.

Solid sælger til mere end 30 lande og er en del af det norskejede DK Company og har indtil midten af december holdt til i kontorejendommen på Trianglen 24 i den nordvestlige del af Kolding. Men ejendommen er nu kommet på nye hænder, da den private ejendomsinvestor T-24 ved årsskiftet købte ejendommen, der er fordelt mellem to etagers kontor- og mødelokaler – og en 1450 kvm stor kælder.

– Det var for os en meget interessant ejendom, da den dels har en god beliggenhed i Trekantområdet tæt på motorvejen – med hele 80 parkeringspladser. Men også fordi den designmæssigt skiller sig ud fra andre kontorejendomme i erhvervsområder som dette med sit stramme nordiske design – og har gode fleksible indretningsmuligheder, så den kan tilpasses og indrettes til mange typer lejere, siger Ole P. Nielsen, bestyrelsesformand for ejendomsselskabet T-24 og medejer af domicilet sammen med direktør Peter Aalbæk.

Handlen af ejendommen gik hurtigt, da der gik to uger, fra ejendomsselskabet T-24 kom med sit endelige bud, til købet igennem lige før jul.

EDC Erhverv Poul Erik Bech i Kolding har formidlet handlen.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder