Adm. direktør Thomas Kveiborg, Arkitema. Foto: Arkitema

Arkitema får ny adm. direktør – efter 11 år

Thomas Kveiborg er fra dags dato ny adm. direktør i Arkitema Architects, eftersom Peter H. Berg efter 11 år som øverste chef træder tilbage.

– Integrationen af Arkitema Architects i Cowi er forløbet hurtigt og effektivt. Jeg har derfor haft en dialog med Peter H. Berg om, hvad der skulle være næste skridt for Arkitema Architects og ham selv, og vi blev enige om, at der var brug for en ny topchef. En, der kan udvikle og implementere en langsigtet plan for, hvordan Arkitema Architects udvikler sig kommercielt, så vi får en større markedsandel i Skandinavien, siger Lars-Peter Søbye, Group CEO Cowi og bestyrelsesformand i Arkitema Architects.

Arkitema Architects har været en del af Cowi siden januar 2019. I løbet af det første år har Cowi og Arkitema Architects til sammen vundet projekter for omkring en halv milliard kr.

– Vi er yderst tilfredse med den lovende start, vores samarbejde har fået. Det viser tydeligt, hvordan markedet efterspørger integrerede løsninger, både inden for nybyggeri, renovering og byudvikling. Fremadrettet vil vi videreudvikle vores løsninger, hvor vi kombinerer vores unikke evner inden for arkitekt- og ingeniørfaget, siger Lars-Peter Søbye.

Thomas Kveiborg har hidtil været COO i Arkitema Architects, hvor han har arbejdet i siden 2018.

– Thomas Kveiborg har været en del af integrationsholdet og blandt andet drivkraften bag planerne for, hvordan vi er gået til markedet med vores nye partnerskab. Desuden kender han Arkitema Architects ned i detaljen efter at have siddet med det operationelle ansvar. Han er således klædt godt på til at overtage det overordnede ansvar og sikre, at Arkitema Architects vokser, siger Lars-Peter Søbye.

Han takker samtidig Peter H. Berg for samarbejdet og ønsker ham held og lykke med fremtiden.

Læs også:





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder