Føtexhuset, Vejle.
Føtexhuset, Vejle.

Salling Group finder første lejere til 8.000 kvm erhverv i Vejle

Føtexhus er blevet en synlig spiller i det vejlensiske gadebillede for de cirka 15.000 bilister, der hver dag passerer byggegrunden i Windfeld-Hansens Gade. Her er Salling Group nemlig ved at få rejst 8.000 kvm bolig og erhverv, som efter planen byder beboere og kunder indenfor fra 1. august 2020.

Føtexhus kommer til at afløse det gamle Windfeld-Hansen Center, der har haft til huse i de tidligere spinderibygninger på grunden. En del af bygningsmassen var dog i så dårlig stand, at det ikke var rentabelt at renovere. Det blev startskuddet til Salling Groups første byggeprojekt, der ikke munder ud i en ny Føtex, Bilka eller Netto.

De 48 lejligheder kommer først på markedet næste år, men de resterende af de i alt 10 detaillejemål bliver udbudt nu.

– Nordicals erhvervsmæglere kom med de to store hovedlejere inden første spadestik, og det har betydet, at vi var trygge ved at bygge Føtexhus. Der har været en god kontakt mellem os, mægler og lejere, og det er alfa og omega i et projekt som dette, og vi ser meget frem til, at Spar Nord og lægehuset flytter ind, siger ejendomschef Kim Fuglsang, Salling Group.

Udvikling med fokus på Føtex
Føtexhus er ikke alene et nyt byggeri i Vejle. Det er også en ny type ejendom i Salling Groups enorme portefølje, der indtil nu har været fokuseret på detailejendomme. Men boligerne er ikke kommet til på bekostning af kerneforretningen, forsikrer Kim Fuglsang.

– For os har projektet været en afvejning af, hvordan vi kunne bygge attraktive lejligheder og butikslejemål omkring en Føtex, mens butikken stadig har de optimale betingelser med eksempelvis synlighed, adgang og parkeringsforhold. Det mener vi, at vi er lykkedes med, siger han og fortsætter:

– Vi er også sikre på, at resten af lejemålene finder gode lejere, for de har en god placering. Der er god synlighed og et stort flow af mennesker, ligesom det er en god og meget velbesøgt Føtex, de får som nabo.

Nordicals Trekantområdet står for udlejningen
De kommende lejere får som nævnt Spar Nord som naboer i det nye byggeri, og her fortæller bankdirektør Denny Andersen, at de nye lokaler i Føtexhus byder på noget nær en drømmeplacering.

– Vi ønskede at få høj synlighed og lokaler, som svarer til vores indretningsbehov i dag, hvor mødelokaler og pæne rammer spiller en langt større rolle. Her får vi en helt central beliggenhed på én af Vejles mest trafikerede veje, og Salling Group har været lydhør over for alle vores ønsker. Vi er meget glade for, at vi fik muligheden for at være en del af Føtexhus, fortæller Denny Andersen, som efter planen slår dørene op til Spar Nords nye bank i august 2020.

Ud over Spar Nord og lægehuset kommer to af det gamle centers lejere til at få adresse i Føtexhus – nemlig frisør By Navntoft og Havneapoteket. Nordicals Trekantområdet står for udlejningen af erhvervslejemålene.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder