Fra venstre FIDIC CEO Dr. Nelson Ogunshakin, Henrik Garver, adm. direktør i FRI, Ib Enevoldsen, formand for FRI og adm. direktør i Rambøll, Søren Adamsen, 1. næstformand for FRI og Executive Vice President i Cowi, og FIDIC President Alain Bentejac, Artelia

FRI jubler – vinder international pris for rapport om bæredygtighed

Foreningen af Rådgivende Ingeniører, FRI, har netop vundet den internationale anerkendelse ’FIDIC Award 2019’ for sit arbejde med bæredygtighed og FN’s verdensmål.

FIDIC (Fédération Internationale des Ingénieurs-Conseils) er den internationale sammenslutning af rådgivende ingeniørvirksomheder.

Prisen blev overrakt tirsdag på den årlige FIDIC-konference, der i 2019 blev afholdt i Mexico City.

Rapporten ’Engineering a better and sustainable world’ sætter fokus på de danske rådgiver- og ingeniørvirksomheders evne til at kombinere deres dybdegående forståelse for bæredygtig udvikling i bredeste forstand med ny teknologi og løsninger, der virker i praksis. Publikation viser, hvordan FRI’s medlemsvirksomheder bidrager til at levere på samtlige 17 verdensmål og dermed omdanner visionerne i verdensmålene (SDG’erne) til virkelige, reelle projekter rundt om i verden med en enorm betydning for mennesker, samfund og miljø.

– Jeg er stolt over, at FRI modtager en FIDIC Award 2019 for vores arbejde med bæredygtighed. Det understreger, at danske rådgiver- og ingeniørvirksomheder er førende, også i en global kontekst, når det kommer til at skabe resultater omkring bæredygtighed, siger FRI’s formand, adm. direktør i Rambøll Danmark, Ib Enevoldsen.

Rapporten ’Engineering a better and sustainable world’ viser projekter i Albanien, Bangladesh, Benin, Egypten, Indonesien, Kazakhstan, Kenya, Kina, Kroatien, Laos, Malaysia, Mali, Mozambique, Nigeria, Pakistan, Papua New Guinea, Serbien, Sydafrika, Sydsudan, Tanzania og Zambia.

De FRI-virksomheder, der har stillet eksempler til rådighed, er Cowi, Dansk Energi Management, Niras, NTU International, Rambøll Danmark og Sweco Danmark.

Læs også Orbicon er solgt til canadiske WSP

Læs også Sweco topper listen over største ingeniørvirksomheder i Norden





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder