Adm. direktør og partner Sanne Wall-Gremstrup, Schmidt Hammer Lassen Architects. Foto: Schmidt Hammer Lassen Architects

Schmidt Hammer Lassen afskediger mere end hver 10. medarbejder

Schmidt Hammer Lassen Architects afskediger 20 medarbejdere ud af virksomhedens godt 150 ansatte, skriver dagbladet Børsen. Det svarer til mere end hver 10. medarbejder i virksomheden.

Ifølge adm. direktør Sanne Wall-Gremstrup, Schmidt Hammer Lassen Architects, drejer det sig om 13 medarbejdere i Aarhus og 7 på kontoret i København.

– Det er afskedigelser, vi stort set selv må tage skylden for. Vi har været for optagede af nogle store opgaver, som slutter i år, og vi har ikke haft fokus nok på at bringe nye opgaver ind, siger Sanne Wall-Gremstrup til Børsen.

Hun erkender samtidigt, at Schmidt Hammer Lassen Architects også har tabt arkitektkonkurrencer til andre arkitektvirksomheder.

Sanne Wall-Gremstrup blev i april præsenteret som ny adm. direktør for Schmidt Hammer Lassen Architects, der i 2018 blev en del af det amerikanske arkitektur- og designfirma Perkins+Will.

Læs mere i Schmidt Hammer Lassen får ny adm. direktør

Læs også Adm. direktør i Schmidt Hammer Lassen Architects stopper

Læs også Solidt regnskab lover endnu et godt år for arkitektbranchen

Læs også SHL øger overskuddet og er optimistisk efter sammenlægning med Perkins+Will (+)

Læs også Schmidt Hammer Lassen går sammen med amerikanske Perkins+Will

Læs flere nyheder om arkitektvirksomheder her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder