AP Pensions 128 nye lejelejligheder på Kværnloftet i Risskov Brynet i Risskov ved Aarhus. Foto: AP Pension

Klar med sidste etape af 128 boliger tæt på Aarhusbugten

AP Pensions 128 nye lejelejligheder på Kværnloftet i Risskov Brynet i Risskov ved Aarhus er helt efter tidsplanen netop blevet afleveret af totalentreprenøren NRE Denmark. Boligprojektet er opført i et gammelt industrikvarter, der tidligere har været hjemsted for Aarhus Sporvejes garageanlæg.

– Det er altid noget særligt, når et boligprojekt står færdigt. Og med Risskov Brynet kan vi tilbyde beboerne moderne boliger i meget spændende omgivelser, hvor de er tæt på Aarhus’ mangfoldige byliv, Risskovs skønne natur og gode indkøbsmuligheder, siger adm. direktør Peter Olsson, AP Ejendomme.

Mange af de kommende lejere får udsigt over Aarhusbugten, Mols Bjerge og Aarhus.

Byggeriet er tegnet af Sleth og Arkitema Architects. Lejeboligerne er på to til fem værelser og er i størrelser på mellem 68 og 155 kvm og henvender sig til unge og ældre par samt børnefamilier.

Bebyggelsen omfatter også 10 rækkehuse i to etager.

Deas står for udlejningen.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder