Mads Roepstorff og Alice Lotinga.

Danbolig København bliver splittet til tre selskaber

I februar afbrød Danbolig ret pludseligt samarbejdet med den største aktør i kæden nemlig Danbolig Niels Hald på grund af en sag om nogle mæglere, der havde fingeret fremvisninger i en bolig på Amager.

Nu er der fundet en løsning på, hvordan koncernen kommer videre. Løsningen bliver, at koncernen bliver splittet op i tre.

Torben Hald har solgt sin andel af Danbolig Projekt til den mangeårige frontfigur Alice Lotinga, som selv kommer til at køre forretningen videre. Det bliver under det fremtidige navn Stad Projekt.

– Det har altid været mig, der reelt har drevet vores projektforretning, men nu får jeg i endnu højere grad hænderne på kogepladen, når jeg køber Torben ud, siger Alice Lotinga.

Majoriteten i Danbolig Erhverv er samtidig solgt til Mads Roepstorff, men her er Torben Hald fortsat medejer. Denne del kommer til at køre videre under navnet Stad Erhverv.

Torben Hald kommer selv til at fortsætte med 6 boligbutikker. Alle de øvrige butikker blandt andet en række i Roskilde er frasolgt.

– Sagen med mæglerne viste, at ledelsen nok var kommet for langt væk fra medarbejderne, når sådan noget kunne ske. Jeg har skullet finde tilbage til at have tid til at komme ud i butikkerne og opleve det daglige liv med kunderne. Derfor har vi skåret ned på antallet af butikker og solgt fra, så der fremover er 6 butikker tilbage. Det hjælper også på den daglige drift, at vi ikke længere er med i et kædesamarbejde og dermed ikke på samme måde skal jagte den sidste handel for hele tiden at udvide vores markedsandel. Der kommer ikke til at være det samme pres, siger Torben Hald.

Torben Halds nye rene boligmæglerkæde kommer til at hedde Paulun, og de 6 butikker ligger alle i København.

Læs også Årlige vurderinger for 32 milliarder kr. (+)

Læs også Alice Lotinga: – Jeg glæder mig til, at det bliver helt mit eget





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder