Lokal investor køber kontorejendom i Aarhus

Colliers International har formidlet salget af ejendommen i Risskov beliggende på hjørnet af Viengevej og Grenåvej. Ejendommen er fuldt udlejet til 12 lejere og er ideelt beliggende i forhold til Aarhus Centrum, Ringvejssystemet, E45 og Djurslandsmotorvejen.

Ejendommen havde længe været til salg hos en anden mægler inden Colliers overtog salgsopgaven. Herefter oplevede Søren Lindbjerg, partner i Colliers International Aarhus, stor interesse og flere bud fra både lokale og regionale købere.

– Ejendommen var kendt i markedet via et tidligere udbud, men mulighederne og visionerne for ejendommen var ikke synliggjort. Da dette skete og de rette købere blev kontaktet, blev salget hurtigt gennemført til en lokal investor, der overtog ejendommen den 1. juli 2019, sigerSøren Lindbjerg, partner i Colliers International Aarhus.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder