(Foto: Aarstiderne Arkitekter)

Stort hotelbyggeri forsinket et halvt år

I sommeren 2020 skulle et nyt Comwell-hotel med en unik beliggenhed åbne i den nye bydel i Nordhavn. AP Pension og Finlands største pensionsselskab Keva har indgået et joint venture-samarbejde om at etablere den 25.000 kvm. store hotelbygning med en samlet investering på over 500 millioner kr., men entreprenøren har meddelt, at det ikke kommer til at stå færdigt til tiden.

– Det er selvfølgelig ærgerligt, at vi må udskyde åbningen. Men vi har sammen med entreprenøren, KPC, måtte se i øjnene, at den først planlagte og stramme tidsplan ikke holder, siger koncernchef Peter Schelde til Dagens Byggeri.

Det nye hotel er tegnet af Arkitema Architects og kommer til at rumme 493 værelser og 18 konference- og møderum. Det bliver det første hotel i Nordhavnen, ligesom det er første gang i Comwells historie, at den danske hotelkæde åbner et hotel i eget regi i København. Hotellet opføres på Trælastholmen i området mellem lystbådehavnen bag Svanemølleanlægget og Copenhagen International School ved Skudehavnen.

– Allerede nu er forhåndsinteressen for Comwell Copenhagen Portside stor. Så vi havde naturligvis set frem til at slå dørene op til næste år. Men et byggeri i den størrelsesorden tager tid. Så nu glæder vi os til at byde vores gæster velkommen fra januar 2021, siger koncernchefen.

Læs også Datea skal administrere finsk investors 25.000 kvm. Comwell-hotel i Nordhavn

Læs også Byggeri af 6.300 kvm stort hotel i Ørestad skudt i gang (+)

Læs også Comwell slår rekordomsætning – men overskuddet skrumper med en tredjedel (+)





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder