Solveig Rannje. Foto: Wilfred Gachau

Solveig Rannje bliver ejendomsdirektør i Velliv

Solveig Rannje, der kommer fra en stilling som partner og ejendomsdirektør i Thylander Gruppen, skifter til en stilling som ejendomsdirektør i Velliv.

Solveig Rannje er en erfaren ejendomskvinde med positioner som blandt andet direktør for ejendomme i SEB og Finansiel Stabilitet og tidligere fra Ejendomsinvest og PFA Ejendomme.

For Velliv er det et spørgsmål om at øge fokus på ejendomsinvesteringer og styrke området, og med ansættelsen af Solveig Rannje skal hun bidrage med sin store viden og evner til at skabe resultater på ejendomsområdet. 

– Vi ser fortsat interessante muligheder for at skabe attraktive afkast til vores kunder på ejendomsmarkedet. Som Danmarks tredjestørste pensionsselskab vil vi også i fremtiden være en væsentlig spiller på ejendomsmarkedet. Derfor har det været afgørende for Velliv at styrke vores setup på ejendomsområdet, siger investeringsdirektør Anders Stensbøl Christiansen og forsætter: 

– Med Solveig Rannje får vi og vores kunder tilknyttet en af de dygtigste ejendomsprofiler i Danmark. Solveig er anerkendt for sin professionalisme, sin store viden og ikke mindst for de gode resultater, som hun har leveret over en lang årrække. Samtidig er Solveig en erfaren leder samt en rigtig holdspiller. På den baggrund er hun den helt rette til at drive Vellivs ejendomsinvesteringer til næste niveau i samarbejde med vores partnere.

Ejendomsinvesteringer for cirka 16 milliarder kr.
Velliv har i dag cirka 240 milliarder kr. under forvaltning. Heraf udgør ejendomsinvesteringer cirka 16 milliarder kr. Det forventes, at netop ejendomsinvesteringer over en årrække vil vokse yderligere i Vellivs investeringsportefølje. 

– Jeg ser frem til at blive en del af Velliv og til at bidrage til videreudviklingen af Vellivs eksisterende ejendomsportefølje til glæde for pensionsopsparerne. Velliv skal fortsat være en aktiv udvikler af nye ejendomsprojekter, som både kan bidrage med attraktive afkast til kunderne samt bidrage til at sikre kunderne attraktive boliger, siger Solveig Rannje. 

Solveig Rannje kommer som nævnt senest fra en stilling som partner og ejendomsdirektør i Thylander Gruppen, hvor hun tiltrådte 1. november 2018.

Tidligere har hun været ejendomsdirektør i SEB Pension, ligesom hun har været ansat i PFA Ejendomme som underdirektør og som adm. direktør i FS Ejendomsselskab. Solveig Rannje er uddannet statsaut. ejendomsmægler og cand.jur. fra Københavns Universitet og bestrider en række tillidserhverv, herunder som bestyrelsesmedlem i Ejendomdanmark. 

Vellivs portefølje – tidligere Nordea Liv & Pension
– Vi skylder Solveig en stor og varm tak for hendes kæmpe arbejdsindsats i tiden hos Thylander Gruppen og ønsker hende held og lykke med de nye udfordringer, siger adm. direktør Kristian Krogh, Thylander Gruppen.

Solveig Rannje tiltræder i Velliv den 1. oktober 2019.

Vellivs portefølje er det tidligere Nordea Liv & Pension, hvor selve forvaltningen sidste år blev solgt fra til Deas. Det er altså selve porteføljen, som nu tilbagestår.

Læs også Solveig Rannje ny partner og ejendomsdirektør i Thylander Gruppen (+)

Læs også Solveig Rannje fritstillet – bliver ikke del af Danica Ejendomme (+)

Læs også Solveig Rannje: Ejendommene forfølger mig

Læs om Solveig Rannjes rolle i Finansiel Stabilitet her i Ugen i Ejendom: 10 år efter…

Læs mange flere navnehistorier her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder