Jesper Koefoed. Foto: PR

Pihl & Søn og LM Byg henter ny formand i EY

Pihl & Søn og LM Byg har netop fået Jesper Koefoed, tidligere adm. direktør og bestyrelsesformand for revisions- og konsulentvirksomheden EY Danmark, som ny bestyrelsesformand.

– Vi er utrolig glade for at kunne byde Jesper Koefoed velkommen som bestyrelsesformand. Han er en yderst kompetent profil og med sit store kendskab til branchen og baggrund inden for erhvervslivet er det et perfekt match

– Han skal i et tæt samarbejde med bestyrelse og direktion være med til at løfte virksomhederne til næste niveau og blive bygherrens foretrukne samarbejdspartner. Med ham som bestyrelsesformand forstærker vi vores i forvejen meget stærke hold, siger Carsten Mindegaard, stifter og hovedaktionær i Pihl & Søn A/S og ejer af LM Byg A/S.

Efter henholdsvis seks år og tre år som bestyrelsesformand i de to entreprenørselskaber takker Carsten Mindegaard den afgående formand, Lars-Christian Brask, for indsatsen.

De nye bestyrelser
Det planlagte formandsskifte skete på generalforsamlingen 2. juli. Jesper Koefoed udtrådte som partner og bestyrelsesformand i EY 30. juni.

LM Bygs bestyrelse består nu af bestyrelsesformand Jesper Koefoed, ejer Carsten Mindegaard og Christian Herskind.

Pihl & Søns bestyrelse består nu af bestyrelsesformand Jesper Koefoed, ejer Carsten Mindegaard, medejere Jørgen Eriksson og Anja Bach Koefoed samt bestyrelsesmedlemmerne Christian Herskind og Hans Anker Nielsen.

Læs også Aarsleff-direktør bliver direktør i Pihl & Søn

Læs også Pihl & Søn styrker ledelsen med ny økonomichef

Læs også Pihl & Søn på vej tilbage: Tilfreds med underskud på 5,8 millioner kr. (+)

Læs også Team fundet til Scandics største hotel i Norden med 632 værelser

Læs også Pihl-konsortium vinder opførelse af kritiseret projekt på Vesterbro med 103 boliger (+)

Læs mange flere navnenyheder her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder