Stifter, medejer og bestyrelsesformand Poul Erik Bech, EDC Poul Erik Bech-koncernen. Foto: EDC Poul Erik Bech

EDC mister adm. direktør

Efter seks år i spidsen for Danmarks største mæglerkæde, EDC, har adm. direktør Carsten Rysgaard valgt at søge nye udfordringer uden for mæglerbranchen. Carsten Rysgaard tiltræder senest 1. januar 2020 stillingen som adm. direktør for Lauritz.com.

Carsten Rysgaard. Foto: EDC

– Jeg ønsker Carsten Rysgaard al muligt held og lykke med det nye job. Samtidig takker jeg og de mange EDC’ere for samarbejdet siden 2013, hvor Carsten tiltrådte som den blot tredje direktør i EDC’ historie. Den strategiske linje i EDC fortsætter uændret, og vi skal nu snarest muligt have fundet en ny direktør, siger formand for EDC-kæden, Poul Erik Bech.

EDC består af 235 boligmæglerbutikker og 22 erhvervscentre med tilsammen cirka 1.400 medarbejdere. Desuden består koncernen af feriehusudlejningskæden Feriepartner Danmark. Det hele samles i kædekontoret på Frederiksberg, hvor 80 medarbejdere har deres dagligdag.

EDC ejes af cirka 200 selvstændige mæglere, hvoraf Poul Erik Bech er den ene.

Læs også EDC Erhverv Poul Erik Bech henter analysechef hos Colliers

Læs også EDC Erhverv Poul Erik Bech bøjer sig for konjunkturerne efter vækstbølge

Læs også EDC Erhverv Poul Erik Bech opretter international afdeling

Læs også EDC Poul Erik Bech mister erhvervsprofil





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder