Sisse Riis-Hansen

Henter transaktionsspecialist i Kromann Reumert

Sisse Riis-Hansen er skiftet fra en stilling som senioradvokat hos Kromann Reumert, hvor hun var ansat i ni år, til Gangsted Advokatfirma, som har speciale i ejendomstransaktioner.

I Kromann Reumert arbejdede hun i afdelingen for fast ejendom og havde ejendomstransaktioner, finansieringsret og erhvervslejeret som sine primære ansvarsområder.

– Vi er rigtig glade for at få Sisse Riis-Hansen ombord. Hun styrker os yderligere som dybt specialiseret advokatfirma inden for fast ejendom. I Gangsted ønsker vi at ansætte specialister, som også har en solid, kommerciel forståelse af markedet og indsigt i vores kunders forretning. Sisse lever til fulde op til disse kriterier og bliver en meget vigtig medarbejder. Sisse er velfunderet inden for ejendomsretten generelt, og især transaktioner, hvor vi oplever en stor vækst, siger partner Thomas Ulrik, Gangsted Advokatfirma.

Selv siger Sisse Riis-Hansen:

– Jeg glæder mig til at bidrage til udviklingen af Gangsted samt at arbejde for, at Gangsted får en endnu stærkere position inden for ejendomstransaktioner.

Seneste navnenyheder

DAB finder ny adm. direktør

Danmarks største almene bygherre får ny direktør for byggeri og byudvikling

Ny landsformand på vej for Byggesocietetet

Industriens Pension henter chef for investeringsrisiko hos AP Pension

Læs mange flere navnenyheder her

Læs nyheder fra advokatbranchen her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder