Freja sælger rækkehusgrund til udviklere

Freja ejendomme har solgt et grundstykke på Søudsigten i Ballerup til Land Development. Grunden ligger mellem et boligområde og DTU Ballerup Campus, og lige op til det fredede naturområde, Sømosen, der er kendt for de smukke, rekreative områder.

– Vi er rigtig glade for denne handel, og vi kan allerede nu afsløre, at vi planlægger at bygge 26 rækkehuse i to plan. Beliggenheden bliver ikke bedre – side om side med smuk natur og stadig meget tæt på København. Nu skal vi igang med lokalplanarbejdet med kommunen, og så håber vi på at starte byggemodning i første halvdel af 2020, siger Søren Due Hansen, partner i Land Development.

Nyheden kommer sammen med to andre salg fra Freja Ejendomme, som også har solgt Pakhuset i Randers til en svensk investor og den gamle arkitektskoles auditorium til Tækker Group.

– Vi er rigtig glade for afslutningen på disse tre handler, og vi har i alle tre handler fundet, hvad jeg mener er den helt rigtige køber, siger Per Kondrup, salgschef i Freja Ejendomme.

Læs også Tækker Group får domicil i den gamle arkitektskole i Aarhus

Læs også Renoveret kontorbygning i Randers solgt til svensk investor (+)

Læs også DSB og Freja klar til jordsalg og udvikling af ny stor bydel i København

 





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder