Foto: Rene Strandbygaard.

Estate Media lancerer tog til Mipim

Når ejendomsbranchen i marts drager mod Cannes for at lære nyt om udviklingen i markedet og mingle på tværs af segmenter, lande og opgaver, så bliver der i 2020 en ny og bæredygtig måde at komme til Cannes på.

– Alle taler om grøn omstilling og bæredygtighed i disse dage – både i og udenfor ejendomsbranchen. Så efter en række opfordringer lancerer Estate Media nu et bæredygtigt alternativ til vores populære fly til Nice, Conference in the Sky, nemlig Conference on the Train, hvis du skal med på MIPIM 2020, siger konferenceredaktør Kim Plesner, Estate Media.

Togturen kommer til at gå gennem hele det centrale Europa.

– Der bliver et kort ophold i schweiziske Basel, hvor vi tilbyder et indslag af faglig karakter efter en nat i sovevogn. Anden halvdel af turen går gennem Frankrig med TGV-toget via Paris til Cannes, siger Kim Plesner.

Med ombord på toget er repræsentanter fra Estate Media og udover den grønne transportform, bliver der rig mulighed for at opleve den særlige stemning, der opstår, når branchen mødes omkring dette bæredygtige alternativ.

Udover Conference on the Train, som du kan læse mere om her vil Estate Media også have temaer om bæredygtighed og grøn omstilling på vore konferencer om Alternative Boformer og på Ejendomsdagene 2019, der i år afholdes på Marienlyst Strandhotel.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder