Sådan kommer Kalvebod Brygge 32 i København til at se ud efter ombygningen. Illustration: Vilhelm Lauritzen Arkitekter

Investorkreds giver nyt milliardtilsagn til Genestas tredje fond

Genesta har netop foretaget ”first closing” af sin tredje Value Add fond med tilsagn på godt 2,5 milliarder kroner fra otte institutionelle investorer, som alle er eksisterende investorer i Genestas Value Add Fond II. Investeringsperioden for Fond II udløb ved årsskiftet til 2019.

Fonden, som blandt andet ejer ejendommen på Kalvebod Brygge 32 i København, er fuldt investeret og det forventes at fondens afkast betydeligt overgår de oprindelige forventninger. Genestas Value Add fond II har indtil videre gennemført salg af to ejendomme i porteføljen med et gennemsnitligt net IRR på mere end 30 procent.

Den nye fond har et afkastmål på 12-14 procent. Fondens investeringsstrategi er stort set identisk med strategien for Fond II. Fonden skal primært investere i centralt beliggende kontorejendomme i de nordiske hovedstæder samt logistik- og retailejendomme i regionale knudepunkter. Fonden investerer i ejendomme som kan tilføres værdi igennem en aktiv Asset Management strategi.

– Vi er meget tilfredse med den stærke opbakning fra vores eksisterende investorkreds. Dette er et udtryk for den foregående fonds succes og investorernes tillid til vores strategi, siger David Neil, adm. direktør og stiftende partner i Genesta.

Fonden tilbydes nu til andre interesserede investorer, og det er målsætningen, at den nye fond skal have tilsagn om egenkapital for ialt 3,5 milliarder kr., hvilket giver fonden en investeringskapacitet på i alt ca. 7 milliarder kr.

Læs også Kammeradvokaten flytter til ombygget DSB-godsterminal

Læs også Chef for DSB Ejendomme: På alle måder en usædvanlig og umådelig kompliceret transaktion (+)

Læs også DSB sælger Kalvebod Brygge 32 for over en halv milliard til Genesta





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder