Arkitektfirma får ny direktion

Friis & Moltke har de seneste år været igennem en konsolidering, som adm. direktør Jens Ole Bahr har stået i spidsen for. Han indtræder i stedet i bestyrelsen for tegnestuen.

Hans afløser som adm. direktør bliver tegnestuens nuværende forretningsudviklingschef, partner og arkitekt Anders Christian Bregnballe. Han vil sammen med projekteringschef og partner Thomas Hjortlund Svendsen, som samtidig udnævnes til produktionsdirektør, udgøre virksomhedens nye direktion.

– Jeg ved, at Anders Christian og Thomas begge besidder den faglige tyngde og de kompetencer, der er brug for i tegnestuens videre udvikling. De kender begge virksomheden særdeles godt – er visionære, har stor forretningsforståelse og stærke værdier. Med Anders Christian og Thomas ved roret får tegnestuen det bedste udgangspunkt for at realisere de mål, der allerede er sat og samtidig indfri det yderligere potentiale, der ligger i virksomheden, siger Jens Ole Bahr.

Anders Christian Bregnballe kom til Friis & Moltke i 2002 og har siden 2017 været forretningsudviklingschef. Thomas Svendsen kom til virksomheden i 2015 og har indtaget en væsentlig rolle i ledelsen med fokus på optimering og den faglige udvikling i projekteringsafdelingen.

– Jeg glæder mig til min nye rolle og til at videreføre og udvikle det spændende arbejde, der er forudsætningen for, at vi kan skabe innovativ og bæredygtig arkitektur i vores daglige arbejde. Fremsynede strategier, nytænkning og innovation er afgørende i en branche, hvor vi som arkitekter altid har fokus på at levere rådgivning af højeste kvalitet til vores kunder og samarbejdspartnere, siger den nye adm. direktør Anders Christian Bregnballe.

Friis & Moltke har afdelinger i Aarhus, Aalborg og København og beskæftiger over 70 medarbejdere. Arkitekterne har tegnet Ny Bispebjerg Psykiatri sammen med PLH.

Læs også Arkitektstue ansætter tv-vært som byplanlægningschef (+)

Læs også Direktør for tegnestuen bag Østerport II uenig i kritik

Læs også Tæt kamp om at være størst i arkitektbranchen – fem navne skiller sig ud (+)





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder