Schmidt Hammer Lassen bygger 1.800 kvm kontorlade i træ

Framehouse har en simpel åben træstruktur med fokus på bæredygtighed og skal certificeres til DGNB Guld

– Designet af Framehouse er inspireret af de gammeldags trælader med deres simple konstruktioner og åbne bærende strukturer. Vi har tilført et moderne islæt med bæredygtig innovation, der kan imødekomme kontorlejernes behov, og hvor Danmarks ambitiøse grønne målsætninger samtidig understøttes, siger John Lassen, stiftende partner hos Schmidt Hammer Lassen.

Framehouse er en toetagers bygning og består af et åbent og fælles kontormiljø, som opfordrer til samskabelse og interaktion. Gennemgående materialer som Douglas-gran, egetræ og grønne planter er med til at give ro og skal tilføre bygningen en varm og indbydende atmosfære.

– Projektet skubber Danmark foran på vejen frem mod mere bæredygtigt design, avanceret ingeniørarbejde og konstruktion i træ, siger John Lassen.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder