Sådan kan Gefions nye projekt på stationsgrunden i Rødovre komme til at se ud, når det står færdigt (Illustration: Arkitema)

Artha hentede 235 millioner kr. til forsinket bydelsprojekt på fire en halv time

På de 37.500 etagemeter i det fremtidige Rødovre Port skal der etableres 534 boliger på 33.000 kvm, mens resten er udlagt til butikker og erhverv. Projektet blev i 2017 solgt af Colliers på vegne af Bricks. Gefion har rejst 800 millioner kr. til finansieringen af byggeriet, og der var ifølge en af investorerne stor interesse for projektet.

Ifølge Børsen fik kapitalforvalteren Artha tilsagn om 235 millioner kr. fra 30 af deres cirka 500 kunder. Projektet har været rygtet kuldsejlet, hvilket ifølge adm. direktør hos Gefion, Thomas Færch, ikke passer.

– Det går langsommere, end vi havde håbet, men vi er sådan set i gang allerede, og vi går i jorden i løbet af fire uger. Projektet afhænger af en række tekniske godkendelser, som man skal have, når man bygger ved banelegemet, så der er en del ingeniører inde over, sagde Thomas Færch til Estate Pluss 9. april.

Bebyggelsen føres ind over vejen med en to-etagers, fritsvævende bygning og en gang- og cykelbro med inspiration fra New York Highline og med grøn beplantning. Det er Arkitema, der har tegnet projektet.

Læs også I disse københavnerforstæder får du mest hus i forhold til transporttid (+)

Læs også Gefion om forsinket projekt til 800 millioner kr.: – Vi går i jorden indenfor fire uger (+)





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder