Illustration: Dimension Design

Top- og bundlinje voksede hos Vilhelm Lauritzen Arkitekter i 2018

Vilhelm Lauritzen Arkitekter landede i 2018 et resultat på 23 millioner kr. ud af en omsætning på 122 millioner kr. Det er en tand bedre end i 2017, hvor det blev til et resultat på 19 millioner kr. ud af en omsætning på 98 millioner kr. Det er en præstation, som ledelsen betegner som tilfredsstillende.

Virksomheden udbetalte 20 millioner kr. til aktionærer, og medarbejderstaben steg fra 109 til 137 i årets løb. For 2019 forventer VLA’s ledelse en lignende eller let faldende aktivitet.

– Overordnet set er vi tilfredse med regnskabet for 2019. Vi har haft et højt aktivitetsniveau, og det viser, at vi har snor i omkostningerne. Vi er ikke vækstet mere, end at vi kan imødekomme de kvalitets- og styringskrav, der kræves i forbindelse med projekterne. Vi er stolte over, at vi skaber værdi for både kunderne og os selv. Samtidig giver resultatet mulighed for at vi fortsat kan fokusere vores kræfter på udvikling af fremtidens bygninger og processer indenfor byggeriet, siger Gyrithe Saltorp, adm. direktør i Vilhelm Lauritzen Arkitekter.

Arkitektvirksomheden er lige nu i gang med at tegne det nye domicilbyggeri på Redmolen i Nordhavn for PFA, mens projekteringen af KLP’s nye flerbrugerejendom på Kay Fiskers Plads i Ørestad er under opførelse. På Nyt Hospital Nordsjælland nærmer det sig afslutningen af entreprenørudbuddet.

Virksomheden vandt for nyligt konkurrencen med at tegne en stor udvidelse af Københavns Lufthavn i samarbejde med Zeso Architects.

Læs også Tæt kamp om at være størst i arkitektbranchen – fem navne skiller sig ud (+)

Læs også Kom med bagom arkitekturen i den nye lufthavnsudvidelse (+)

Læs også NCC kæmper mod østrigsk-italiensk selskab om 118.000 kvm byggeri





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder