Azets vokser med købet af to mindre konkurrenter

Azets køber aktiviteterne hos ATB Ejendomsadministration i København, som er udviklet og ejet af Nadia og Lars Buck-Arentsen, der for 19 år siden stiftede virksomheden. De 10 ATB-medarbejdere flytter fra Brønshøj til Herlev, hvor de bliver en del af en medarbejderstab på cirka 300 medarbejdere.

I april overtog Azets aktiviteterne i Andersen Partners Ejendomsadministration på Fyn, og med købet af ATB styrker Azets sin position inden for ejer- og andelsboliger samt udlejning til private og erhverv i hele Danmark. Azets omsætter i Danmark for godt 250 millioner kr. og beskæftiger flere end 300 medarbejdere i Herlev, Odense, Fredericia og Aarhus.

– Tidspunktet for at sælge er rigtigt for os. Vi har en meget stabil og loyal kundekreds og et dygtigt medarbejderteam. Nye love og regler stiller imidlertid stadigt højere krav til opgaveløsningen, og derfor er vi i de senere år blevet bundet mere af driftsmæssige opgaver. Vi har i stigende omfang savnet at have tid til udvikling, og det får vi nu mulighed for igen at fokusere på, siger Nadia Buck-Arentsen, der fortsætter i virksomheden de kommende måneder og herefter vil stå til rådighed for det team, der skal videreudvikle området inden for ejendomsadministration hos Azets.

Det specialiserede område inden for ejendomsadministration er i vækst, og Azets-koncernen har i løbet af det sidste par år håndplukket virksomheder og specialiserede kompetencer til at indgå i betjeningen af både professionelle ejendomsejere og private boligforeninger med regnskaber og administration.

– Azets er en stor spiller som både kan arbejde i dybden og på tværs. Vi forventer mange synergier mellem ATB’s forretningsmodel samt Azets’ størrelse og bredde. Kombinationen vil skabe nogle helt unikke, konkurrencemæssige fordele i markedet, og det er jo netop dén værdi, vi skal tilføre hos kunderne, siger Lasse Ludvigsen, der er ansvarlig manager hos Azets.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder