Aarhus får nyt hotel i nord

Hvis man kommer fra motorvejen og ikke gider at køre hele vejen ind til Midtbyen for at finde sit hotel kan det fremtidige Zleep Hotel i Skejby være løsningen. Det kommer til at være i to etager med 100 værelser og ligge tæt på motorvejsafkørslen i Aarhus Nord. Resten af rejsen i Aarhus kan foregå uden at sidde i bilkø via den nye letbane, som servicerer Skeby Supersygehus.

– Dette fantastiske, nye, bæredygtige Zleep hotel har den helt rigtige beliggenhed midt i Business Park Skejby. Vi er tæt på nærmest alt lige fra letbanen, motorvejen og supersygehuset. Derfor er det bestemt ikke kun erhvervsgæsterne, vi håber at byde velkommen men også det store turistsegment. Et segment der værdsætter økologi, bæredygtighed og kvalitet. Teamet og jeg kan slet ikke vente med at slå hoteldørene op, siger Jonas-Tobias Andersen, ny Hotel Manager på Zleep Hotel Aarhus Nord.

I bydelen Viby ligger Zleeps første Aarhus-hotel Zleep Hotel Aarhus Syd, og den 4. juni åbner Zleep Hotel Aarhus Nord i bydelen Skejby. Det kommer til at være et bæredygtigt byggeri, og målet er at opnå en DGNB-certificering.

– Det er efterhånden fem år siden, at Zleep flyttede ind i Aarhus med vores hotel på Viby Torv, og hotellet har siden da udviklet sig rigtig positivt. Det samme har Aarhus som by, hvor både offentlige og private virksomheder skyder op. Fra syd til nord skaber virksomhederne vækst og dynamik, så det er helt naturligt, at der også skal være et Zleep hotel i Skejby. Hotellet er udviklet som bæredygtigt byggeri i samarbejde med NCC, og jeg ser frem til at arbejde sammen med den kommende ejer af ejendommen, Pension Danmark, siger Peter Haaber, adm. direktør i Zleep Hotels.

Zleep Hotels er en del af Deutsche Hospitalitys brandfamilie. I dag består hotelkæden af 10 hoteller i Danmark og et i Sverige, og fire nye hotelprojekter er allerede offentliggjort. Målet er at drive 40 hoteller i 2025.

Læs også Comwell-hotel skal – måske – have lillebror i midten af Aarhus (+)

Læs også Capital Investment sælger Aarhus-ejendom for trecifret millionbeløb

Læs også Bestseller overrasket over lokal opbakning til 320 meter højhus og ny bydel





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder