‘Pirathotel’ på vej til Djurs

Syddjurs Kommune har godkendt en lokalplan som gør det muligt for en af halvøens store turistattraktioner Djurs Sommerland at bygge feriecenter, campingplads, hotel, hytter og spisesteder. Men i første omgang er der fokus på at lave hotelovernatning, skriver dr.dk.

Djurs Sommerland havde mere end 800.000 gæster i 2018 og undersøger mulighederne for at lave et hotel med pirattema.

– Vi oplever en stadig stigende interesse fra både danske og udenlandske turister for at bo i – eller umiddelbart nær – Djurs Sommerland, og det har vi hidtil ikke kunnet efterkomme, siger adm. direktør hos Djurs Sommerland Henrik B. Nielsen til dr.dk.

Ifølge kommunens politikere er det på høje tid, at der kommer flere overnatningsmuligheder til turisterne, som dermed vil få bedre forudsætninger for at besøge flere af turistattraktionerne.

– Vi har faktisk problemer med, at der er for få overnatningsmuligheder i Syddjurs. Vi har en forhåbning om, at man ikke blot i Syddjurs, men også i Norddjurs kan få besøg af de mange turister på andre turistattraktioner som Fregatten Jylland, Kattegatcentret og Ebeltoft by, siger borgmester i Syddjurs Kommune Ole Bollesen.

Læs også Nu kan Legolands gæster bo på et slot

Læs også Tre ejendomme i Nordvest skal udvikles til boliger, hotel og butik (+)

Læs også Kinesisk-dansk ejet golfcenter vil have 100 kystnære hotellejligheder





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder