276.000 kvm erhvervsområde på vej ved motorvejsafkørsel

Vejle Kommune og det aarhusianske udviklingsselskab Bruun Udvikling er gået sammen om at udvikle et nyt cirka 276.000 kvm erhvervsområde, der er reserveret til større bygningsanlæg inden for logistik, produktion samt domicilbyggeri for virksomheder, der ser gavn og nytte af nærheden til motorvejsnettet. Der ligger i forvejen et erhvervsområde ved afkørslen Vejle Syd.

Arkitektfirmaet Rum udvikler lokalplanen sammen med konsortiet, der består af entreprenør Erling Jensen, totalrådgiver OBH Gruppen og Bruun Udvikling. Når den nye Erhvervsby ved Vejle Syd realiseres, skal der opføres 165.000 kvm byggeri.

Projektet vil skabe rammer til servicefunktioner såsom tankstation og madservering samt større logistikvirksomheder og liberalt erhverv med stor synlighed og let adgang til E45. Virksomhederne kan få facadeeksponering over 700 meter langs motorvejen.

Læs også: Niam: Opkøb i Thy er en erhvervsobligation i højere grad end en ejendomsinvestering (+)

Læs også: Dansk Erhverv og Cepos retter kritik mod DSB’s nye investeringsmuligheder

Læs også: Tendens: Ubenyttede kontorer kan bane vejen for mere lagerplads (+)





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder