Nye lejere på vej i DSB-område

På DSB’s gamle værkstedsområde på Otto Busses Vej i København vil studerende snart kunne flytte ind i ny studiebolig. I forlængelse af den nye studieby bliver der i DSB’s gamle trælader fra 1900-tallet etableret et samlingssted med navnet BaneGaarden, der fokuserer på økologiske grøntsager. Realdania støtter sidstnævnte projekt med 5 millioner til renovering af de stærkt nedslidte trælader.

Det glæder mig, at CPH Village og BaneGaarden har valgt at flytte ind på Otto Busses Vej. Ånden i deres projekter er lige det, vi ønsker i området, nemlig at sætte områdets grønne profil i spil, og samtidig får vi åbnet for københavnerne og andre interesserede med attraktioner, der inviterer indenfor. Yderligere er de med til, at området bliver udnyttet på bedste vis, mens vi venter på den endelige udformning af områdets fremtid, siger Jes Transbøl, der er direktør i DSB Ejendomme.

De nye lejere får elever fra Oehlenschlägergades Skole som naboer, og DSB er i dialog med Rudolf Steiner Skolen om at flytte ind i området.

CPH Village, der har en lignende studieby på Refshaleøen, vandt et udbud og således retten til at etablere studielandsbyen. De har lejet sig ind på en 10-årig kontrakt, og der vil blive bygget boliger til cirka 200 studerende.

 

Læs også: Regeringen: Brug for op til 7.500 flere boliger om året i hovedstaden (+)

Læs også: Københavns Teknik- og Miljøforvaltning siger farvel til endnu en direktør

Læs også: fsb og Realdania vil bygge seniorbofællesskab på Amager





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder