Ejendomsprofil stopper hos ATP Ejendomme

Efter en årrække som Legal Counsel i ATP ejendomme starter Nina Grunow i en nyoprettet stilling som Legal Counsel – head of transaction and tax i P+. Nina Grunow har erfaring med de juridiske aspekter af transaktion og skat, og hun ser frem til at bidrage med sine kompetencer til P+ i fremtiden.

Hos P+ skal hun bl.a. bistå investeringsafdelingen i forbindelse med køb, salg og projektudvikling af ejendomme, ligesom hun skal bidrage juridisk ved investeringer i bl.a. private equity-, infrastruktur-, kredit- og ejendomsfonde samt et stigende antal co-investeringer.

– P+ vokser og er inde i en spændende udvikling, som jeg glæder mig til at blive en del af, siger Nina Grunow, der har en MA i Real Estate Investment and Finance fra European Business School (EBS) i Wiesbaden.

– I min nyoprettede stilling skal jeg arbejde bredt med investering i tæt samarbejde med de ansvarlige porteføljemanagere og vores eksterne rådgivere. Den store berøringsflade giver nogle spændende muligheder, som jeg glæder mig til at udforske sammen med resten af teamet, siger hun.

Læs også: Intet bliver skabt uden fællesskab (+)

Læs også: 4 milliarder kr. investering kommer til at blive i Goldschmidts familie i mange generationer (+)

Læs også: Fascination af facader, mixed use og byudvikling (+)





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder