Ejerkredsen i Mangor & Nagel.

Solidt regnskab lover endnu et godt år for arkitektbranchen

Mangor og Nagel har i 2018 realiseret et resultat på 4,3 millioner kr. mod 3,6 millioner kr. i 2017. Virksomheden har tilmed tabt 1,1 million kr. på selskabets værdipapirbeholdning i forhold til året før som følge af den negative udvikling på de finansielle markeder i 2018.

Dermed fortsætter virksomheden sin positive udvikling siden udvidelsen af partnerkredsen i 2017, hvilket bragte mere professionelle branchefolk ind på tegnestuen.

– Årets resultat er tilfredsstillende og udtryk for den fortsat positive udvikling som Mangor & Nagel har gennemgået i sine afdelinger i København, Roskilde og Frederikssund, med et højt aktivitetsniveau og en tilfredsstillende afvikling af de mange spændende projekter, som selskabet har været involveret i gennem 2018, skriver ledelsen i regnskabet.

2016 og 2017 var de henholdsvis bedste og næstbedste år for arkitektbranchen.

Læs også: Adm. direktør Bente Andersen bliver partner i Mangor & Nagel

Læs også: Goldschmidt tager hul på byprojekt i Hillerød til 4 milliarder kr.

Læs også: Blackstone er “overrasket og skuffet” over anklager

Læs også: Tidligere Gaihede- og Bech-Bruun-profil ny adm. direktør hos Plan 1 Cobblestone Architects

Læs også: 252 arkitektvirksomheder tjente 420 millioner kr. i alt i 2017 (+)





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder