Foto: Lærke Andersen

Selskab bag kontorfællesskaber rejser 30 millioner kr. og udvider

Selskabet bag en række populære københavnske og norske kontorfællesskaber for især tech-startups har rejst 30,7 millioner kr. til at udbrede konceptet i flere byer.

The Creators Community har stor succes med at drive fleksible workspaces med korte lejekontrakter og fokus på fællesskaber. Nu har de via fem ejendomsinvestorer rejst penge til at udvide konceptet til flere byer i Norden. – Én af dem er Ivar Koteng, som er ejendomsinvestor i Norge.

Selskabet udvider i april med 8.000 kvm og er derved oppe på 24.000 kvm spredt over københavnske Matrikel1, Founders House og Startup Village – og de norske Mesh og DIGS. Alle steder med fokus på techvirksomheder, og hvor flere venturefonde også har valgt at have deres hovedkontorer.

Pengene kommer i kølvandet på, at Matrikel1 for nyligt fordoblede deres areal på Højbro Plads i København, og er ifølge adm. direktør Tine Thygesen et symptom på et nybrud i måden at drive erhvervsejendomme på lejernes præmisser.

– Vi har vendt udlejning af erhvervsejendomme på hovedet. Traditionelt drives erhvervsejendomme med flerårige kontrakter, og kører ofte på udlejerens præmisser. Vi har fundet en model, der har lejerne i centrum, og det kan lade sig gøre, fordi vi er så digitaliserede som vi er, siger Tine Thygesen.

Hun ser mere The Creators Community som en tech- og hotelvirksomhed end et ejendomsselskab. Det mener hun er vigtigt for at leve op til nutidens forventninger til vores arbejdspladser.

– Folk kræver mere af deres arbejdsplads. De vil have oplevelser, lære noget og udvide deres netværk i et lækkert miljø. Og de vil have muligheden for at kunne udvide deres kvadratmeter fra den ene dag til den anden uden at skulle flytte kontor, eller opsige med kort varsel, siger Tine Thygesen.

Investorerne er Koteng, Møller Eiendom, Odfjell, Daimyo og Vestaksen.

Læs også: Newsec: Co-working er på alles læber (+)

Læs også: Crowdfunding-koncept får første ejendomsprojekt og adm. direktør (+)

Læs også: Hollandsk kontorhotel indtager Danmark (+)





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder