Christian Jessen (th) og Christoffer Hendrich, Nordicals Nordsjælland.

Nordicals overtager nordsjællandsk erhvervsmægler

Erhvervsmæglerkæden Nordicals overtager Place2Live Erhverv og får dermed dækket Nordsjælland. Christian Jessen fortsætter som partner. Både adm. direktør i Nordicals og Christian Jessen var tirsdag på Mipim, hvor de kunne fortælle om det kommende samarbejde som skal sikre Nordicals endnu bedre geografisk dækning.

Det er kun lidt mere end en måned siden, erhvervsmæglerkæden Nybolig Erhverv effektuerede en rebranding og ny vækststrategi under det nye Nordicals Erhvervsmæglere-navn.

Nu fortsætter Nordicals med at tænke større og effektuere den udvidelse, som Erik Andresen antydede i form af en overtagelse af den nordsjællandske erhvervsmægler Place2Live Erhverv, som pr. 1. april bliver til Nordicals Nordsjælland.

Dermed udvider Nordicals fra 22 til 23 forretninger fordelt over hele Danmark.

– Vi har haft en ambition om at stå endnu stærkere i Nordsjælland, og det kommer vi til med overtagelsen af Place2Live Erhverv i Hillerød, som bliver til Nordicals Nordsjælland, siger Erik Andresen.

Stærkt lokalkendskab og attraktivt for større kunder
Det er Christian Jessen, der ejer Place2Live Erhverv, og han fortsætter også som indehaver af forretningen, når den overgår til Nordicals.

Erik Andresen peger på, at Christian Jessen og hans medarbejdere står stærkt i Nordsjælland, og derfor kommer Nordicals fremover til at kunne tilbyde kunder i området endnu bedre service og lokale kompetencer.

– Christian Jessen har drevet en sund erhvervsmæglerforretning i Nordsjælland siden 2010, og han kender området indgående. Nordsjælland er i en positiv udvikling og har både lokale og større investorers interesse, siger Erik Andresen.

Ser frem til at løfte forretningen
Christian Jessen glæder sig over udsigten til at blive en del af Nordicals og komme ind under en kæde, der har større muskler og flere muligheder.

Særligt forventer den nordsjællandske erhvervsmægler, at samarbejdet i Nordicals omkring de større kunder kan være med til at løfte hans forretning. Som del af en kæde er der helt andre muskler bag flere stabsfunktioner som markedsanalyser og branding. Det bliver elementer, som Christian Jessen kan trække på, men også i selve det daglige arbejde forventer han sig meget af samarbejdet.

– Vi arbejder med flere større ejendomme i Nordsjælland. Vi har dog oplevet, at nogle kunder har været nervøse for, om vores Place2Live-forretning har haft størrelsen til at kunne løse opgaver i 100 millioner kroner-klassen. Den bekymring bliver gjort til skamme, når vi nu kommer ind under Nordicals, som har netværket og ressourcerne til at løse alle typer af opgaver, siger Christian Jessen.

Læs artiklen om rebrandingen af Nordicals her 

Læs også Nordicals-direktør: Vi ser også på administrationsmarkedet

Læs også Nordicals: Transaktionsvolumenen rundede 76 milliarder kr. i 2018

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder