Sweco flyttede i 2018 ind i sit danske hovedkontor på Ørestads Boulevard i Ørestad. Foto: Sweco

Swecos domicil modtager DGNB Guld

Torsdag kiggede Green Building Council Denmark forbi Swecos nye domicil i Ørestad for at overrække et bevis for bæredygtighedscertificeringen DGNB Guld.

For at opnå en DGNB-certificering skal et byggeri eller byområde evalueres ud fra en række kriterier inden for de fem hovedområder i DGNB: Miljømæssig kvalitet, økonomisk kvalitet, social kvalitet, teknisk kvalitet og proceskvalitet.

På baggrund af denne evaluering tildeles projektet en sølv-, guld- eller platincertificering.

– Bæredygtighedscertificeringen repræsenterer mere end et diplom og certifikat for Sweco. Det viser en beslutning for at skabe et godt arbejdsmiljø for vores medarbejdere. De sociale mødesteder skaber gode vibes i huset, og Årstiderne Arkitekter har med deres fantastiske indretning skabt et moderne udtryk som samler huset. Det er et fantastisk hus, og vi er vilde med det, siger divisionsdirektør hos Sweco, Jørgen Thomsen.

Læs også: Sweco-direktør klar til flere opkøb

Læs også: Sweco topper listen over største ingeniørvirksomheder i Norden





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder