Jesper Gemmer skal udvikle Taulov

Jesper Gemmer, som siden 2013, har været by- og havneudviklingschef i Horsens Kommune, skifter nu Horsens ud med Fredericia. Han har fået ansættelse som projektdirektør for Taulov Dry Port, som er det nystartede transport- og logistikcenter ejet af havneoperatøren ADP og pensionselskabet PFA.

Jesper Gemmer har arbejdet med udviklingen af nordhavnen i Horsens, som er i gang med at blive omdannet til et nyt stort boligområde med 7-800 boliger. Derudover har Jesper Gemmer været involveret i en række andre større og mindre udviklingsprojekter, herunder styrket fokus på salg af erhvervsjord.

– Jeg har haft nogle fantastiske år i Horsens, og det gør selvfølgelig ondt at sige farvel til et spændende job som by- og havneudviklingschef i en kommune, der er inde i en rivende udvikling, og som for alvor er kommet i søgelyset hos masser af store investorer og projektudviklere. Der er virkelig gang i by- og havneudviklingen, og vi er slet ikke i mål endnu, men jeg har fået et super tilbud, som jeg har valgt at sige ja til, siger Jesper Gemmer.

Jesper Gemmer tiltræder i Taulov Dry Port den 1. april. I sit nye job får han ansvaret for at skabe optimale rammer for distribution af gods og samtidig udnytte koblingen til en af Danmarks store erhvervshavne. Et af de første projekter er DLG’s nye hovedsæde og logistikcenter.

Horsens Kommune er dermed i gang med at finde en ny profil til at fortsætte arbejdet med udviklingen af Horsens Havn.

Læs også: PFA og partner bygger logistikcenter på 28.000 kvm ved Fredericia

Læs også: Horsens får ny bydel til 2 milliarder kr. efter salg af byggeretter





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder