Partner og adm. direktør Peter Mahony, CC Property. Foto: CC Property

CC Property træder ind i international alliance

Danske CC Property bliver en del af den internationale alliance Gerald Eve, som er et netværk af ejendomsrådgivere med nu 22 samarbejdspartnere.

CC Property er det seneste medlem i alliancen, siden det italienske firma Gabetti Property Solutions sluttede sig til sidste år.

Med tilslutning til Gerald Eve er CC Property en fullservice-ejendomsrådgiver med nøglekompetencer inden for ejendomsinvestering, udlejning, udvikling, finansiering og værdiansættelse.

CC Property blev grundlagt i 2013 og er et partnerskab med base i København med pensionsfonde, investorer og udviklere blandt kunderne.

– Vi ser frem til at være en del af en international alliance med en bred international base. Vi er overbevist om, at CC Propertys tilslutning til Gerald Eve vil være til gavn for alliancens klienter. Ejendomsmiljøet er blevet en international forretning, og vi ser en stigende interesse blandt udenlandske investorer for det danske marked ligesom vores danske professionelle investorer, der ser på de udenlandske markeder, siger partner og adm. direktør Peter Mahony, CC Property.

Simon Prichard, senior partner i Gerald Eve, ser også frem til samarbejdet med CC Property:

– Fast ejendom er en stadig mere global forretning, og kunder fra hele verden kræver ekspertrådgivning i en række lande og landsdele. Den internationale alliance, vi har opbygget, er et direkte svar på dette behov, og ankomsten af CC Property – en af Danmarks førende ejendomsrådgivningsfirmaer – giver kunderne adgang til endnu større ekspertise.

Læs også Danske investorer øger aktivitet – udenlandske mindsker

Læs også Heimstaden, Blackstone og Niam dominerende på dansk transaktionsmarked (+)

Læs også Heimstaden-opkøb indtager tre forskellige topplaceringer på ny transaktionsliste (+)

Læs også Mæglere ser vidt forskelligt på transaktionsudviklingen i 2019 (+)

Læs navnenyheder her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder