Adm. direktør og partner Peter Winther, Colliers International Danmark. Foto: Colliers

Colliers: Vi er ubestridt markedsleder med en markedsandel på over 30 procent

Colliers i Danmark har afsluttet det bedste år i virksomhedens historie.

Sådan lyder det fra adm. direktør og partner Peter Winther, Colliers International Danmark, uden at komme ind på regnskabsresultater, da Colliers’ globale årsrapport for 2018 først lander senere på året.

– Colliers er og bliver ubestridt markedsleder med en markedsandel på over 30 procent, siger Peter Winther og oplyser, at Colliers i 2018 var involveret i investeringstransaktioner for næsten 25 milliarder kr., udlejede over 250.000 kvm og vurderede ejendomme til en samlet værdi af godt 275 milliarder kr.

Læs også Colliers-direktør: Flere tvangsauktioner og konkurser i sigte

For nylig lancerede Peter Winther en ny strategi og præsenterede ved samme lejlighed en ny organisation for de 150 medarbejdere.

– Min fornemste opgave er at fremtidssikre Colliers. Vi har markedspositionen, og vi er parate til at investere i at udvikle virksomheden. Med den styrkede organisation og nye ledelsesstruktur, vi nu har lagt frem, er vi klar til at udfordre markedet. Efter fusionen har vi haft et behov for at strømline og styrke den fælles ledelse for at høste synergierne, øge tempoet i integrationen og styrke den forretningsmæssige position, siger Peter Winther.

Colliers er en del af kapitalkæden Colliers International Group Inc.

Læs også Colliers rokerer i ledelsen i København og Aarhus (+)

Læs også Overskuddet i Colliers runder 30 millioner kr. i 2017

Seneste rundspørger foretaget af Estate Pluss:

Mæglere med en række bud på markedsudviklingen i 2019 (+)

Mæglere ser vidt forskelligt på transaktionsudviklingen i 2019 (+)

Travlt 2018 sluttede med stærk slutspurt for mæglere (+)





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder