Anni Frandsen. Foto: Privat

CEJ finder ny Aarhus-leder i Newsec Datea

Anni Frandsen tiltræder i denne uge en nyoprettet stilling som leder af CEJ Ejendomsadministrations Aarhus-kontor. Det sker som led i et voksende aktivitetsniveau vest for Storebælt, oplyser landets tredje største ejendomsadministrator med hovedkontor i København.

Det betyder, at Anni Frandsen forlader en stilling som teamleder i Newsec Datea for at blive leder af CEJ’s jyske aktiviteter og samtidigt blive en del af virksomhedens ledergruppe.

Før Newsec Datea var Anni Frandsen i 10 år næstkommanderende i Salling Ejendomsadministration, som i efteråret 2018 blev solgt til Newsec Datea.

Læs mere i Newsec køber Salling Ejendomsadministration

I forbindelse med ansættelsen af Anni Frandsen fremhæver adm. direktør Anne Marie Oksen, CEJ Ejendomsadministration, at selskabets vækststrategi det seneste år har givet en ”markant” kundetilgang i både investor, ejerforening og andelsboligforeningssegmentet.

– CEJ Aarhus får en meget dygtig leder, der både kan bidrage med stærke strategiske kompetencer og menneskelige kvaliteter, der er altafgørende i forhold til vores kunder, siger direktøren.

Resultater, aktiver og egenkapital
Selv siger Anni Frandsen:

– CEJ har efter min mening valgt helt rigtigt ved at fokusere på kerneydelserne. Jeg kender forretningen udefra som en af de mest professionelle administratorer på det danske marked og samtidig et sted med meget tilfredse medarbejdere. Det afspejler sig i ydelserne, som er i topklasse. Jeg kommer til CEJ med stor lokal erfaring og med et netværk, der afspejler min lange karriere inden for ejendomsadministration.

Den vestdanske succes betyder samtidig, at CEJ får brug for endnu flere kvm på kontorerne på Børglumvej i Aarhus for at gøre plads til nye medarbejdere.

Af det seneste offentliggjorte årsregnskab fremgår det, at CEJ Ejendomsadministration A/S kom ud af regnskabsåret 2017 med et resultat før skat på 3,3 millioner kr. mod 3,5 millioner året før. Det skete med en bruttofortjeneste på 53 millioner kr. mod 47 millioner i 2016.

31. december 2017 havde CEJ Ejendomsadministration aktiver for 29 millioner kr. og en egenkapital på 17 millioner kr.

Jeudans adm. direktør, Per Hallgren, er formand for CEJ Ejendomsadministration, som er ejet af C.E. Jensens Fond.

Læs også Administratorer konsoliderer sig

Seneste navnenyheder:

Ny formand for Lintrup & Norgart er Vice President i Lego

Helsingør henter chef for byplanlægning i København

Aarsleff-direktør bliver direktør i Pihl & Søn

Nrep forfremmer to til nye chefstillinger

Læs mange flere navnenyheder her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder