Anders Bang Henriksen

Aarsleff-direktør bliver direktør i Pihl & Søn

Pihl & Søn-navnet, som i februar 2017 blev annonceret til at ville genopstå i et nyt setup med ny ejerkreds 3,5 år efter konkursen, har ansat Anders Bang Henriksen som driftsdirektør.

Anders Bang Henriksen er i dag afdelingsdirektør for Byggeri Øst i Per Aarsleff og nåede at være 17 år i det gamle Pihl & Søn, inden virksomheden gik konkurs i 2013. Herefter kom han til Aarsleff, men vender nu tilbage til Pihl & Søn, der er blevet genstartet af en investorkreds med Carsten Mindegaard i spidsen.

– Vi glæder os til, at Anders Bang Henriksen kan bidrage til den fortsatte opbygning af Pihl sammen med vores dygtige medarbejdere og tidligere kollegaer fra det gamle Pihl. Alle er meget stolte over at være med til at skrive Pihls næste kapitel, og de er dybt engageret i opbygningen af Pihl, så vi går et spændende år i møde, siger adm. direktør Halldór P. Ragnarsson, Pihl & Søn.

Anders Bang Henriksen, der tiltræder 1. maj som driftsdirektør og bliver medlem af direktionen, kommer til at samarbejde med flere tidligere kollegaer, som han kender fra sine mange år i det gamle Pihl. Det gælder blandt andre adm. direktør Halldór P. Ragnarsson, afdelingsdirektør Per Kongsbak, adm. direktør i LM Byg Hans Anker Nielsen og Per Semmling, der er driftsdirektør i LM Byg og styregruppeformand i flere af Pihl-konsortiets store byggerier.

Læs også Pihl & Søn styrker ledelsen med ny økonomichef

Læs også Pihl & Søn på vej tilbage: Tilfreds med underskud på 5,8 millioner kr. (+)

Læs også Team fundet til Scandics største hotel i Norden med 632 værelser

Læs også Pihl-konsortium vinder opførelse af kritiseret projekt på Vesterbro med 103 boliger (+)

Læs mange flere navnenyheder her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder