Adm. direktør Per Denker Sørensen, Core Hospitality

Core Hospitality får ny adm. direktør efter Peter Haaber

Per Denker Sørensen er ny adm. direktør for Core Hospitality, der driver Hotel Marina i Vedbæk, Quality Airport Hotel Dan i Kastrup og to Moxy-hoteller i Norden, der er under udvikling. Forfremmelsen sker som led i Deutsche Hospitalitys investering i Zleep Hotels, hvor det for få dage siden blev offentliggjort, at den tyske hoteloperatør med over 130 hoteller har købt sig ind i Zleep Hotels ved at overtage aktiemajoriteten i den danske hotelkæde.

Læs mere i Zleep Hotels solgt for trecifret millionbeløb til tysk hotelgruppe

I mere end 20 år har Per Denker Sørensen haft lederstillinger i hotelbranchens største virksomheder i Norden. De seneste år har han været driftsdirektør i Zleep Hotels. Per Denker Sørensen skal nu videreudvikle den unge hotelgruppe Core Hospitality, der blev etableret af søsterselskabet Zleep Hotels. De to selskaber skal dog separeres yderligere i forbindelse med, at Zleep Hotels er blevet delvist overtaget af Deutsche Hospitality.

– Jeg glæder mig til at kunne fokusere på opgaven i Core Hospitality og de udfordringer, som venter. Det bliver en rigtig spændende rejse, og jeg er både stolt og ydmyg over den tillid, der her er vist mig, siger adm. direktør Per Denker Sørensen, Core Hospitality.

”Opdeling helt udramatisk”
Core Hospitality er et såkaldt ”white label brand”, hvilket betyder, at organisationen franchiser og driver hoteller under andres varemærker. Med den tilgang har Core Hospitality – ifølge Per Denker Sørensen – uanede muligheder for at udvikle hotelejendomme med adgang til mange af de største hotelorganisationer.

Det vil også give virksomheden mulighed for at tilføre nye hotelprodukter til København og dermed løfte markedskendskabet internationalt. Således skal de to eksisterende hoteller, der er i drift under Core Hospitality, udvikles, mens Moxy Hotels lige nu bygges i København og står klar i marts.

– Per Denker Sørensen og jeg har arbejdet sammen i efterhånden rigtig mange år, hvilket gør det meget trygt for mig at overlade nøglerne til vores forholdsvis nye selskab til ham. Opdelingen af selskaberne er helt udramatisk, men i forbindelse med vores nye medejer af Zleep Hotels giver det god mening at holde tingene adskilt, selvom der altid vil forblive et tæt samarbejde mellem parterne. Og idet jeg bliver som bestyrelsesformand, vil Per og jeg fastholde det gode samarbejde, siger Peter Haaber, ejer af og bestyrelsesformand i Core Hospitality.

Per Denker Sørensens efterfølger som driftsdirektør i Zleep Hotels er endnu ikke offentliggjort, men redaktionen erfarer, at den hidtidige post som driftsdirektør bliver todelt og struktureret på en lidt anden måde i første omgang.

Per Denker Sørensen tiltrådte som adm. direktør i Core Hospitality 1. januar.

Peter Haaber grundlagde Zleep Hotels i 2003.

Læs også Zleep Hotels’ 15. hotel får 112 værelser

Læs også Zleeps Core Hospitality overtager også driften af Hotel Marina i Vedbæk

Læs også Hotel Marina købt af investorgruppe, der vil fortsætte driften

Læs også Zleep starter nyt hoteloperatørfirma som skal drive Ikea-hotel

 

CV – Per Denker Sørensen

  • 2019 – Core Hospitality, CEO
  • 2014 – 2018 Zleep Hotels, COO
  • 2011 – 2014 Olivia Danmark, Director of Operations
  • 2010 – 2011 Nordic Choice Hotels, Director of Operations
  • 2007 – 2010 Zleep Hotels, COO
  • 2004 – 2007 dk, General Manager
  • 2002 – 2004 Comwell Hotels, General Manager
  • 1998 – 2002 First Hotels, Hotel Manager
  • 1995 – 1998 Scandic Hotels, Area Sales Manager

Læs mange flere nyheder om hoteller her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder