Christian Kielgast.
Christian Kielgast

Christian Kielgast overtager Knud Larsens ejerandel i NHC

Christian Kielgast overtager Knud Larsens ejerandel i Nordic Hotel Consulting, og samtidig indtræder Emil Lindvang Bentsen som partner.

Christian Kielgast overtager både ejer- og lederskab af Nordic Hotel Consulting med kontorer og konsulenter i København, Stockholm, Oslo, Helsinki og Reykjavik. 

Virksomheden er i dag blandt de førende på rådgivningsmarkedet for hoteller i Danmark, mens den tidligere del af virksomheden, der tilbød asset management, blev solgt fra til Cobblestone i 2018. Knud Larsen etablerede virksomheden i 2004, og Christian Kielgast har været partner siden 2007. Sammen har de to udviklet selskabet fra en mindre dansk virksomhed til at være Nordens største og førende hotelrådgivningsselskab. 

Samtidig med Christian Kielgasts overtagelse af selskabet er Emil Lindvang Bentsen indtrådt som partner. Emil Lindvang Bentsen har været tilknyttet NHC siden 2014. 

– Jeg overtager en virksomhed, som har været i konstant vækst siden begyndelsen i 2004 – en udvikling, jeg ser meget frem til at udbygge i fremtiden. Vi har igennem de seneste år udvidet vores tilstedeværelse i hele Norden. Jeg er særligt glad for, at Emil indtræder som partner og vil være med til at præge udviklingen af selskabet fremadrettet. Det er af afgørende betydning, at vi løbende langtidssikrer virksomheden, og med dette samlede generationsskifte har vi taget et vigtigt skridt. Det har været en fornøjelse og et privilegie at udvikle virksomheden sammen med Knud, siger Christian Kielgast. 

Knud Larsen fortsætter i Nordic Hotel Consulting som seniorrådgiver med fokus på interim-mangement og turismeudvikling på det danske marked i samarbejde med datteren Sarah Sonne Person, som har en kandidat i Service Management med sig og har været tilknyttet Nordic Hotel Consulting siden 2008.

NHC har netop været rådgiver på salget af Zleep Hotels til Deutsche Hospitality. Rådgiverselskabet, der er et I/S, havde en nettoomsætning på godt 15 millioner kr. i 2017, og et resultat før skat på 4,2 millioner kr.

Læs også Zleep Hotels solgt for trecifret millionbeløb

Læs også Cobblestone overtager NHC Asset Management

Læs også NHC opruster med tidligere Best Western direktør

Læs også Nordic Hotel Consulting ekspanderer med kontor i Finland





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder